Calming Signals Sign Up

Tilmelding er lukket

Grundet stor forespørgsel og vores ønske om at gøre dette meget aktuelle foredrag tilgængeligt for flest mulige folk har vi foretaget enkelte ændringer som gør det muligt at sænke prisen til fast pris 1300 kr. Tidligere tilmeldte modtager refundering iht. ny pris!

Foredraget ”Calming Signals of Horses” afholdes af Hollandske Rachael Draaisma, som er forfatter til bogen af samme navn.

“Calming Signals” eller “Dæmpende Signaler” er de signaler hestene bruger for at kommunikerer med omgivelserne for at undgå bl.a stress – ergo er dette den helt fine kommunikation som ligger før anden adfærd, og som selvsagt er mere diffus at opfatte og forstå. Vigtigheden af signalerne er ikke detso mindre et kæmpe redskab til at forstå hesten på et forfinet plan – kom og hør Rachael afdække sine 4 års forskning, og resultaterne af disse- bliv klogere på hvordan du omsætter signalerne til hverdags brug!

Information og beskrivelse af selve indholdet for dagen findes nedenfor.

Praktisk Info:

Søndag 28. Oktober 2018, Kl. 9 – 17.00

Arrangementet afholdes på Koldkærgård Hotel og konference center, Agro Food Park 10, 8200 Aarhus N.
KUN 10 min, fra E45/Aarhus N afkørsel.

Dagen starter med morgenkaffe Kl.9 .00 hvorefter dagens program starter kl 9.30 og forløber indtil kl 17.00.

Dagen er tilrettelagt med frokost pause hvor vi beværtes med flot buffet af Kolkærgård, samt eftermiddags kaffe og lækre snacks.

Pris for hele dagen inklusiv forplejning, 1300 kr, inkl. moms.

Tak fordi du tilmleder dig til Foredraget “Calming Signals of Horses” v. Rachaël Draaisma. Efter din tilmelding modtager du en faktura tilsendt på email. Vi glæder os til at se dig, De Bedste Hilsner, Den Hele Ekvipage Horse Center